Naseizoen? Niet te missen

Het is even stil geweest hier. Op een paar foto’s na van mooie momenten, tijdens of gerelateerd aan het sporten. Zoals tijdens de vakantie vrijwilliger zijn bij de Embrunman, een van de zwaarste hele triatlons ter wereld. Leuk om mee te maken, samen met vriend JJ met en verder voornamelijk slechts franssprekende Fransen, en inspirerend om te zien. Maar op gebied van sportprestaties of op z’n minst een wedstrijdje was het even stil.
Na de halve marathon van Zwolle begin juni kreeg ik wat last van m’n knie en voordat dat echt weer goed hersteld was, zaten we halverwege de zomer en middenin de Franse Alpen. Daar heb ik heel wat mooie bergen beklommen op de fiets, dat wel. De begin augustus geplande Powerman België heb echter moeten afzeggen. Die was niet haalbaar meer. Helaas. Hiermee staat echter het eerste doel voor 2014 alvast te boek: een Powerman doen.

Heel gaaf nieuws was er begin deze maand ook: met de Muon challenge, die fietsmerk Isaac in het bondsblad van de NTB uitzette voor triatleten, heb ik een splinternieuwe Isaac Muon framekit gewonnen! Zoiets als hieronder dus:

image

Ontzettend gaaf, of niet dan? Nu wordt het nog wel een uitdaging om de rest van de fiets bij elkaar te krijgen. Want laten we eerlijk zijn, met een 1,5 kilo zwaar zelfgemaakt discwheel en een bullbar met normale shifters kan ik nu niet meer aankomen..
In ‘ruil’ voor de framekit ga ik ondermeer een korte en een lange termijn review erover schrijven. Dat stond netjes aangekondigd bij de voorwaarden van de challenge en is ook nog eens leuk om te doen. Wellicht kan ik het combineren met het testen en reviewen van andere onderdelen. We zullen zien. Eerst het frame maar eens in ontvangst nemen op Bikemotion.

De laatste rit op mijn ‘400-euro tijdritfiets‘ is overigens nog niet gereden. Na het de wat in duigen gevallen sportzomer, heb ik nog wel een naseizoen bedacht. Dat start 19 oktober met een 10km loop in Zwolle, de week erop de duatlon in Assen en als klap op de vuurpijl de halve marathon bij de Berenloop op Terschelling, 2 november. Na een weekendje ziek en een rustweek ga ik dus nog even vol aan de bak.

Oh ja, en ik heb m’n blog geupdate zoals je ziet. Was het nodig? Ach, ik had er zin in. Zo gaat dat bij ontwerpers. Een 2-koloms weergave zie ik ook nog wel zitten, maar daarvoor moet ik eerst nog een geschikte template vinden.

Next up? Een BG-Fit bij Steenbergen Fietsen in Zuidlaren. Dat is voorgekomen uit de reacties op het artikel over de 400-euro tijdritfiets. Ik kom hier binnenkort op terug 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s