Wie is…

Wilfred Vogd? Sinds februari 2013 ben ik fulltime Productmanager R&D bij fietsfabrikant Sparta. Ik ben inmiddels verslaafd aan sport en ga daarom vaak hardlopen, fietsen of, in de winter, schaatsen. Regelmatig doe ik mee aan wedstrijden of evenementen. Soms hardlopen, maar duatlon vind ik het mooist. En ieder jaar daag ik mezelf opnieuw uit een langere afstand te volbrengen en me op de bekende afstanden te verbeteren. Tijdens de rustmomenten luister ik graag muziek vanaf een goede hifi-installatie, sleutel ik aan oude racefietsjes en zoek ik inspiratie in interieurdesign.

Pas eind 2007 ben ik begonnen met zeer regelmatig sporten. Eerst schaatsen en gaandeweg is dat uitgebreid met fietsen en lopen. In 2012 heb ik ervoor gekozen me vooral te richten op duatlon en daarin beter en beter te willen worden. Op dit blog mijn planning en wedstrijdverslagen maar ook artikelen over sport en bevindingen van het materiaal wat ik gebruik of uitprobeer in de zoektocht naar het betaalbaar houden en ondersteunen van mijn prestaties.

In het najaar van 2013 heb ik met de Muonchallenge van Isaac Cycle een splinternieuw Isaac Muon TT-frame gewonnen. Deze wordt in de winter van 2013/2014 helemaal opgebouwd en daarvan lees je ook regelmatig updates op het blog. Na een paar jaar op de zelf gekluste 400-euro tijdritfiets te hebben gereden, start ik in 2014 dus op heel wat luxer en vooral nieuwer materiaal. Een mooie motivator om de uitdaging in sport aan te blijven gaan.

(november 2013)